skip to Main Content

Wat doen wij?

Wij van PRFRM77 zijn een gedreven team, waarbij iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft. Daardoor kunnen wij een groot aanbod en kunnen wij veel soorten lessen aanbieden.

Cross Fit

Cross fit

CrossFit is veel meer dan strength & conditioning programma, een effectieve manier van trainen en in vorm komen. Het is een levenswijze die je zowel mentaal als fysiek (lichaam en geest) op een positieve manier zal beïnvloeden, inclusief voeding die bijdraagt aan een duurzame en actieve levensstijl.

Sport Performance

Sport performance

Om een ideale positie te creëren voor een (top)sporter en te komen tot optimale resultaten, implanteren wij onze 4 pijlers: mindset, nutrition, movement en recovery. Aan de hand van ons systeem, hebben wij een platform ontwikkeld waarbij de focus ligt op het bereiken van het volledige potentieel van de sporter.

Personal Training

Personal Training

Specifieke doelen stellen en realiseren. Bij PRFRM77 werk je samen met de beste personal trainers. Aan de hand van onze pijlers MINDSET-NUTRITION,MOVEMENT-RECOVERY schetsen we een uitgebreide beginsituatie en maken we een op maat gemaakt plan om jou doelen te realiseren.

Fysiotherapie

Fysiotherapie

In samenwerking met Sjoerd Lemmen van FysioHelden streven wij ernaar om leden klachten vrij te laten bewegen. Een fysiotherapeut is niet iemand die je alleen maar zou moeten helpen op het moment dat je een blessure hebt, maar ook preventieve hulp aanbied om blessures te voorkomen.

Voeding

Voeding

Voeding is de brandstof voor ons lichaam en brein. Niemand is hetzelfde, iedereen reageert anders op verschillende soorten brandstoffen. Het gaat erom dat je weet welke brandstof en welke methode het beste bij jou past. Dit is de sleutel naar een duurzaam resultaat.

Neem contact op!

Heeft u vragen aan ons? Of wilt u ons iets mededelen? Neem gerust contact met ons op!