skip to Main Content

Sport Performance

Sport performance

Om een ideale positie te creëren voor een (top)sporter en te komen tot optimale resultaten, implanteren wij onze 4 pijlers: mindset, nutrition, movement en recovery. Aan de hand van ons systeem, hebben wij een platform ontwikkeld waarbij de focus ligt op het bereiken van het volledige potentieel van de sporter. Dit houdt in: het ontwikkelen en onderhouden van sport performance voor professionele atleten en het bouwen van een fundament voor amateurs en jeugd atleten om zodoende sporters maximaal voor te bereiden op een succesvolle carrière.

Wij leren sporters hoe ze moeten bewegen, zodat ze zelf ook een beeld krijgen van hoe hun lichaam biomechanisch ontworpen is om te functioneren.Elk programma is op maat gemaakt kijkend naar het individu en tak van sport. Alle aspecten van het programma spelen een gedefinieerde rol in het optimaliseren van sport performance en blessure preventie.Dit leidt uiteindelijk tot een beter functionerende mens.

Al verschillende jaren helpt PRFRM Fitness succesvolle sporters zoals: voetballers, handballers, judoka`s, wielrenners, crossfitters maar ook verenigingen/instituten op weg naar de top! Zo werken wij samen met onder andere VVV-Venlo, Bevo HC, Handbal Limburg , RTC (regionaal training centrum) en het Bouwens van der Boijecollege in Panningen.

Neem contact op!

Heeft u vragen aan ons? Of wilt u ons iets mededelen? Neem gerust contact met ons op!