skip to Main Content

Over ons

Missie

Bij PRFRM Fitness zijn we ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op een vitaal leven.

Vanuit een team dat bestaat uit: Personal trainers, (topsport) Performance specialisten, CrossFit coaches, Boxing coaches, voedingsspecialisten en fysiotherapeuten bieden wij een platform aan dat mensen helpt om het beste uit zichzelf te halen.

Wij hebben een platform ontwikkeld waarbij mensen zowel individueel als in groepsverband met echte professionals hun doel(len) kunnen realiseren.

Visie

Wanneer het aankomt op prestaties en gezondheid, zal iedereen zijn of haar eigen weg bewandelen naar succes. De weg er naar toe zal voor iedereen anders zijn.

Ons platform – geleid door onze 4 pijlers – MINDSET, NUTRITION, MOVEMENT en RECOVERY streeft altijd naar het aller beste om mensen te laten werken aan hun beste versie van zichzelf.

Wij inspireren mensen in onze community en helpen ze daarmee een vitaler en gezonder leven te ontwikkelen.

MINDSET-NUTRITION- MOVEMENT- RECOVERY

Mindset

Mindset gaat over terecht komen in een gezonde situatie of werken aan een doel waarbij je begrijpt wat er voor nodig is om dit te bereiken. Een gezonde situatie in je hoofd is de eerste stap naar succes!

Nutrition

Voeding is de brandstof voor ons lichaam en brein. Niemand is hetzelfde, iedereen reageert anders op verschillende soorten brandstoffen. Het gaat erom dat je weet welke brandstof en welke methode het beste bij jou past. Dit is de sleutel naar een duurzaam resultaat.

Movement

Om te komen tot een optimale sportprestatie op beweegniveau is het belangrijk om te weten hoe je lichaam in elkaar steekt en reageert op prikkels. Het bouwen van een goed fundament, het creëren van de juiste biomechanica (op welke niveau dan ook) en vooral plezier hebben in bewegen zal voor een duurzaam en optimaal resultaat zorgen.

Recovery

Het brein en het lichaam herstellen, laden zich weer op en verbetert zich tijdens rust. Herstel strategieën zijn een hele belangrijke factor binnen een proces. Naast dat het lijdt tot betere sportprestaties zal het ook zeker een positieve invloed hebben op je gezondheid.

Neem contact op!

Heeft u vragen aan ons? Of wilt u ons iets mededelen? Neem gerust contact met ons op!